tilmeld link

Hjemmesider -» Portaler

På nettet er der masser af portaler for forskellige emner, og vi linker gerne til dem på siden her. Der findes portaler for helt specifikke emner, og der findes bredere portaler, som guider dig langt omkring blandt hjemmesider på nettet.
1
4,0
 Stem
Alt om Konfirmation & Konfirmand

Alt om Konfirmation & Konfirmand

Svar på dine spørgsmål vedrørende konfirmation og konfirmand er, hvad du finder på konfirmationsnyt.dk, der er portalen med svar på de simple spørgsmål, som man kan have, som forældre, konfirmand, familie eller bekendt..
8
4,0
 Stem
DejligeDanmark

DejligeDanmark

Find de fleste ferie, fritid, fornøjelse- og oplevelsesmuligheder for hele familien.

Du kan søge, og se lige hvad der i nærheden af dit feriemål. Start altid din ferieplanlægning i Danmark på www.dejligedanmark.dk.
1
4,0
 Stem

Funguide.dk

Få inspiration til oplevelser og aktiviteter i Danmark med Funguide.dk Vi har pt. listet mere end 1000 oplevelser og aktiviteter i Danmark og særligt sider med anbefalinger i dit nærområde eller sider med anbefalinger rettet mod specifikke arrangementer som polterabender, firmaarrangementer, børnefødselsdage etc.Ift. til andre oplevelsessider skiller Funguide sig ud ved at du som bruger nemt kan filtrere i oplevelserne udfra antal deltagere, geografi, budget etc..
1
4,0
 Stem
Kendte.dk - Gossip

Kendte.dk - Gossip

Kendte.dk er din portal for nyheder og gossip om de kendte i indland og udland. Vi dækker alt det saftige og interessante gossip og sladder som du ønsker at læse om. Vi sender også nyhedsbrev hver dag som du kan være med i og få alle breaking news før alle dine venner/veninder. Læs om Lady Gaga som går i kød tøj eller læs om Justin Bieber som brækker sig på scenen på sin nye turne. Kendte.dk er Danmark's portal for gode nyheder om de kendte!.