tilmeld link

Hjemmesider -» Diverse

Denne kategori indeholder de sites som vi endnu ikke har fundet selvstændige kategorier for
15
3,7
 Stem
Chipsguiden.dk

Chipsguiden.dk

Hvorfor? Fordi vi kan. Vi kan li chips, vi mangler noget at lave - og så synes vi der mangler en chips-guide på nettet. Ronson og Alfaman. Også kendt som Rune og Anders. Vi er 2 unge gutter der må vise vores kærlighed til chips, og derfor denne side. Det er en umulighed at finde anmeldelser af chips, og det mente vi var for dårligt. Derfor lavede vi i sin tid første udgave af chipsguiden (kaldet chipsguide.dk med tilhørende domæne).
7
3,4
 Stem
Flunk.dk

Flunk.dk

Flunk.dk, En side der kan bruges som Startside, og en blog med Tips og Tricks.
Siden indeholder guides til internet sider, google tools, og til hvordan du optimerer din pc så den arbejder hurtigere. Kig forbi!.
0
0,0
 Stem
Godt tip

Godt tip

Godt Tip er en gratis e-mailservice med aktuelle tilbud indenfor kategorierne: Rejser, wellness, arrangementer, bolig/design, mad/drikke, bil/motor, shopping og elektronik.Vi skræddersyr vores e-mails, således at man kun modtager tilbud som matcher interesserne..
49
4,1
 Stem
HarderNet

HarderNet

En fritids interesse at gå på jagt efter de mange tusinde produkter fremstillet af danske glasværker med hovedvægten lagt på Holmegaard Glasværk.
Interessen er at fotografere, beskrive og indsamle data om drikkeglas og glas produktserier..
5
4,0
 Stem
kapivardreng.dk

kapivardreng.dk

Kapivardrengs verden er et alternativ univers, hvor alt er muligt. Her kan du finde de opfindelser du ikke anede du manglede.

Eller læse en e-book - børnebøger for voksne - du finder både tegnede historier, samt små korte fortællinger.

En flok gamle gnavpotter giver deres besyv med om verden - og mangler du råd, så står Geoduck Guru klar med råd..
6
3,7
 Stem
Kims Vinside

Kims Vinside

En side om alt hvad du har brug for at vide om vin..
13
4,2
 Stem
Kære dagbog

Kære dagbog

Kære-dagbog er en helt ny hjemmeside, som tilbyder brugere at skrive dagbog, helt gratis! Brugerens dagbog er privat og kan derfor ikke ses af andre, eller findes på google.

Så opret gratis bruger idag, hvis du er træt af at skrive forkert eller/og glemme din dagbog..
5
4,0
 Stem
Mærkedage

Mærkedage

Mærkedage.com er din guide til danske mærkedage. Vi har samlet alle de danske mærkedage og lavet en masse gode gaveguides til de enkelte!!
Vi opdaterer løbende så du let kan få gaveidéer til de højtider og mærkedage der er..
2
4,0
 Stem
nodeA.dk

nodeA.dk

nodea.dk er oprindeligt sat i verden for at formidle musikalitet til målgruppen børn og unge, men er lige p.t. en samling af links og småartikler. Håber, du finder det du leder efter, eller kan bruge et eller flere af vores links..
15
3,7
 Stem
StepZone

StepZone

StepZone er en side om naturfotografering, hvor man kan laese om alt om udstyr og teknik, se billeder, finde spændende links og meget mere.
17
3,6
 Stem
TheLove - Artikler, Digte & Brevkasse

TheLove - Artikler, Digte & Brevkasse

Denne hjemmeside er en hjemmeside for unge. Du kan læse historier, digte og artikler, plus du kan tilføje dine egne! Helt gratis og helt uden at være medlem!

Der er også en brevkasse hvor unge som har et problem. (fx. kærligheds problemer) Så sidder der to unge, på under 18, og besvarer spørgsmålene.

Hele hjemmesiden bliver styret af folk som er under 18, og det gør ikke siden dårligere, det gør netop sid.
8
4,0
 Stem
Vampyrer

Vampyrer

Siden om vampyrer. Her kan du få de seneste nyheder om alt inden for vampyrverdenen. Kom ind og bliv opdateret om film, bøger, videoer og meget mere.

Du kan finde de nyeste artikler og anmeldelser og blive klogere på hvad der foregår i underverdenen..