tilmeld link

Hjemmesider -» Fansider

Samlig af danske fansites. Der dyrkes mange forskellige nicher inden for fansider.
24
2,9
 Stem
Artemis Fowl - Files

Artemis Fowl - Files

Artemis Fowl - Files! Danmarks største Artemis Fowl fansite, hvor du får de nyeste nyheder omkring den verdenskendte bog, Artemis Fowl af Eoin Colfer.
På siden vil du også have mulighed for at spille Artemis Fowl relaterede spil, downloade, læse interviews, skrive på forummet og meget meget mere!.
30
2,8
 Stem
Britney Spears Siden

Britney Spears Siden

Masser af: Billeder, nyheder, sjove billeder & meget mere af Britney Spears!
Danmarks bedste danske Britney side!! Siden har de specielle Britney Spears billeder som andre Britney fan sites ikke har :).
36
3,6
 Stem
Diagon-Alley.dk

Diagon-Alley.dk

Stor Harry Potter hjemmeside, hvor du kan fordrive tiden med at læse om alt indenfor Harry Potter. Bliv fordelt til et kollegie, deltag i kollegiekonkurrencen, chat med andre fans eller skriv på forummet. Mulighederne er mange..
14
2,6
 Stem
Disney Online

Disney Online

Disney Online er Danmarks største uofficielle Disney fan-side med daglige nyheder og debatforum.
Nyheder og artikler om alt fra Disneyland og pixar til Anders And-blade og Disney-musik. Konkurrencer hver måned og lister over Disneys Oscars og tegneserieoplag..
21
2,3
 Stem
Dolph.dk

Dolph.dk

Dolph.dk er Danmarks absolut største WulffMorgenthaler fansite, hvor den nye folkehelt - den fascistiske babyblå flodhest - Dolph er i centrum. Der er mere end 19000 brugere, samt over 400 stykker fanart! Desuden er der ofte konkurrencer. YES SIR!.
10
3,8
 Stem
Fanklub for Thomas Ring fra X Factor

Fanklub for Thomas Ring fra X Factor

Hjemmeside for fanklubben bag Thomas Ring. Thomas er kendt fra DR1s X Factor program, hvor han høstede stor popularitet og dermed fik dannet grundlag for denne fanklub.

Thomas' stemme sammenlignes med nogle af de største kunstnere i verden, og i fanklubben ser vi meget frem til at følge ham og hans karriere..
14
1,9
 Stem
Imladris

Imladris

Imladris kan som forening føre sine aner tilbage til Bilbo og Frodos fødselsdag den 22. september 1992, 100-året for J.R.R. Tolkiens fødsel. I en årrække udgav vi tidsskriftet Athelas, men siden 1998 har vi i stedet koncentreret os om at skabe et forum for alle danske hobbitvenner på nettet.
1
4,0
 Stem
Justin Bieber dk

Justin Bieber dk

Justinbieberdk er for alle dks sande justin bieber fans! der er en Justin bieber fan chat der er videoer med Ham alle musik videoer inteviewer og meget andet og så er der Self, musik med ham der er også en fan bog hvor alle hans sande fan kan komme i fra dk og så er der en info side om ham der er også Galleri Så klik her vis denne side lyder som noget for dig at kikke på..
13
1,8
 Stem

Los Angeles Lakers fanside

En fanside for NBA-holdet Los Angeles Lakers. I looove this game! San Francisco 49'ers fanside, SportsSiden, Staples Center.
14
2,1
 Stem
MLTR-Universe - Michael Learns To Rock fan-site

MLTR-Universe - Michael Learns To Rock fan-site

Danmarks største Uofficiel side om bandet Michael Learns To Rock. Her finder du en komplet discografi med over 130 udgivelser, en koncert liste med 813 fotos. Beskrivelse af alle medvirkende på samtlige udgivelse, samt et forum med folk fra hele verdenen.
Bemærk: Siden er på engelsk.
3
3,3
 Stem
Nik & Jay

Nik & Jay's første uofficielle fanklub

Er du vild med Nik & Jay? Så tjek denne side ud. Det er Nik & Jay's første uofficielle fanklub. Der er masser af billeder, info, nyheder, videoer osv. Hvert år til deres fødselsdage samler jeg fødselsdagshilsner ind til dem. Nik & Jay kender godt til siden..
98
3,9
 Stem
PokeTeam - Pokemon

PokeTeam - Pokemon

PokeTeam er stedet for alle Pokemon fans. Opret din egen gratis profil og få: Sidste nyt fra Pokemon verdenen.
Debatforum, chat, Oekaki og meget mere. PokeTeam.dk er først og fremmest en informativ side om Pokémon.
PokeTeam.dk er IKKE et spil. Siden er oprettet og drives med det formål at informere bredt om alt Pokémon relateret. Dette gøres ved at bringe nyheder og artikler fra Pokémon verdenen samt ved at opretholde forum og chat mulighede.
5
3,0
 Stem
Potterskolen.dk

Potterskolen.dk

Potterskole.dk er en hjemmeside hvor man har en karakter på Hogwarts skolen. Hvor man laver lektier, er sammen med sine venner osv.

De lektier du laver, er vigtige. For det er sådan du tjener penge, så du kan købe mad og drikke til din karakter. Og det er også sådan du tjener point til dit kollegium. Også sker der mange andre ting der inde. Hvert kollegium har deres ting af aktiviteter.

Det er helt klart en side for alle Harry Potter fans der drømmer om at gå på Hogwarts ;).
5
4,4
 Stem
Stephanie Leons fanside

Stephanie Leons fanside

Stephanieleon.dk - En fanside for den smukke skuespiller, Stephanie Leon, kendt fra film som: Bagland, Råzone, Se min kjole, Ud af mørket mm.
På hjemmesiden er der bl.a: Facts, Tidslinje, Biografi, chat mm..
16
3,0
 Stem
Trekkies.dk

Trekkies.dk

Trekkies.dk er Danmarks største Science Fiction-forening. Foreningen henvender sig til Star Trek-fans i hele Danmark - så uanset om du bor i København, Skagen, Sønderborg, Randers eller et helt andet sted, så er det i trekkies.dk at alle Star Trek-fans samles. trekkies.dk har medlemmer over hele landet. Trekkies.dk beskæftiger sig med alt Star Trek: film, tv-serier, bøger, blade, lydbånd, samlekort, samlesæt og alt det andet der har med S.
1
4,0
 Stem
Twilight Danmark

Twilight Danmark

På Twilight Danmark kan man hver eneste dag læse om de seneste nyheder fra Twilight universet - Bliv klogere på om Robert Pattinson og Kristen Stewart virkelig er kærester eller find ud af hvornår den næste Twilight film udkommer.

Udover nyheder fra Twilight universet kan du også finde din næste Twilight bog eller film. Twilight Danmark har alle titlerne som: Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn, The Short Second Life Of Bree Tanner og mange flere.

Musikken spiller også en me.
4
4,3
 Stem
U2 Danmark

U2 Danmark

Dansk fanside om musikgruppen U2 og dens forhold til Danmark. Følg med i hvad Bono, The Edge, Adam Claton og Larry Mullen jr. går og laver sammen og deres solo projekter.

Vi har også konkurrencer og et forum, hvor du kan debattere med andre u2fans. Læs om koncerterne,se billederne og læs om deres albums..